KAVA ZA TRGOVINO IN DOM

 

CLASSIC

O kavi: Kava Classic Kerinba je drobno mleta kavna mešanica namenjena za kuhanje v lončku. Sestavljena je iz arabik in robust, ki so med seboj harmonično uglašene in dajejo kavi bogat okus in prijeten vonj.

Izvor: Južna Amerika ter Indija

Vrsta: 70% arabika, 30% robusta

Pakiranje: 100g, 250g in 500g mlete kave

 

ESPRESSO

O kavi: Kava Espresso Kerinba je zelo dobro prodajana kavna mešanica podjetja. Sestavljena je iz več sort arabik in robust, ki so med seboj harmonično uglašene in dajejo kavi bogat okus in prijeten vonj. Namenjena je kuhanju kave v gospodinjskih aparatih in filter kave.

Izvor: Srednja in Južna Amerika ter Indija

Vrsta: 70% arabika, 30% robusta

Pakiranje: 250g in 500g mlete kave

 

EXTRA BAR

O kavi: Kava Extra bar je najboljša kavna mešanica podjetja. Sestavljena je iz več sort arabik in robust, ki so med seboj harmonično uglašene in dajejo kavi bogat okus in prijeten vonj. Namenjena je kuhanju kave v gospodinjskih aparatih in filter kave.

Izvor: Srednja in Južna Amerika ter Indija

Vrsta: 80% arabika, 20% robusta

Pakiranje: 500g mlete kave

 

BAR SUPER CREMA (100% arabica)

O kavi: Kava Bar super crema je izvrstna kavna mešanica najboljših sort arabike. Sestavljena je iz več sort arabik, ki so med seboj harmonično uglašene in dajejo kavi bogat sladkoben okus in prijeten vonj. Namenjena je kuhanju kave v gospodinjskih aparatih in filter kave.

Izvor: Srednja in Južna Amerika ter Afrika

Vrsta: 100% arabika

Pakiranje: 500g mlete kave

 

BREZKOFEINSKA KAVA

O kavi: Brezkofeinska kava Kerinba je sestavljena iz več sort arabik, ki so med seboj harmonično uglašene in dajejo kavi bogat okus in prijeten vonj. Vsebujejo mešanico dekofeiniziranih arabik.

 Izvor: Srednja in Južna Amerika ter Afrika

Vrsta: 100% arabika

Pakiranje: 250g mlete kave

 

KERINBA d.o.o.

Šempas 17/e

SI - 5261 Šempas
Slovenija

tel: +386 5 30 78 611
gsm: +386 41 768 480
email: info@kerinba.si